peter-verhaak.nl

Hoe de 22-8-2020 aangevangen fietstocht werd voortgezet.

23-8-2020 Om 12.00 u op de fiets: Deventer – Raalte – Lemelerveld langs kanaaltjes. Door de bossen naar Ommen, Regge en Vecht overgestoken en om half vier zaten we in Dedemsvaart aan een Leffe Blond op het terras.. Gezellig geborreld en gegeten bij Peter en Rian en ’s avonds Ilja Pfeijffer als zomergast meegepikt.

Wakker in de regen. Om een uur of twaalf met forse wind, die niet helemaal meezat, vertrokken. Langs Slagharen, langs Hoogeveen naar Westerbork en daarboven Zwiggelte. Afwisseling van landschappelijk schoon en landsschappelijk saai. Af en toe een bui. Nu zijn we hier. Het blijft kamperen

HuneJet

25-8-2020       Vandaag een rondje Zwiggeltea – Borgerb – Drouwenc – Grollood – Zwiggelte.
a droog bewolkt
b beginnende druil
c regen die te hebben was
d  onhebbelijke regen.
Dit was 1963 of 1964 revisited. We (vader, moeder, Paul en ik) reden naar Groningen met de auto, overnachtten in Hotel Weva en reden de ANWB Hondsrugroute langs hunebedden, jaknikkers en gestoken turf. De Hunebedden deden we vandaag dunnetjes over.

Groeten uit Grolloo

In Grolloo vereeuwigde ik mezelf naast Harrie Muskee, maar voor ik dat voornemen kon uitvoeren moest ik geduldig wachten tot twee andere 60-plussers exact dezelfde intentie hadden uitgevoerd.

Verberg reactieformulier

2000 Resterende tekens